Preloader Close
  • info@4kids.com.hr

Sportologija


Tragajući za motoričkim programom koji bi objedinio višestrani razvoj djeteta, povezali smo raznovrsne sportove i aktivnosti te ih implementirali u ovaj jedinstven program. Ovaj motorički model predstavlja razvojni put niza temeljnih vještina pojedinačnih i ekipnih sportova i vrlo brzo je stekao popularnost među našim korisnicima.

Gimnastika

 

Zbog svoje sveobuhvatne prirode i specifičnih karakteristika gimnastika ima jedinstvene prednosti za dječji razvoj i jedan je od najpopularnijih programa koje provodimo. Gimnastika uključuje širok spektar pokreta koji potiču razvoj ravnoteže, koordinacije, fleksibilnosti, snage i izdržljivosti, a ova raznolikost pokreta omogućuje djetetu da razvije sve aspekte svojih motoričkih sposobnosti.

Kineziolog u nastavi

 

U suradnji s Gradom Makarska naši treneri u makarskim osnovnim školama provode ovaj program od početka 2022. godine. Uključeni su svi učenici koji u obje makarske osnovne škole pohađaju nastavu u produženom boravku. Fokus projekta je poboljšanje psihofizičkih i kognitivnih sposobnosti kod djece kao i podizanje njihovog samopouzdanja i samopoštovanja koristeći pri tome tjelesnu aktivnost kao glavni alat.

HandbALL IN

 

Naš prilagođeni sportski program za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom verificiran je od strane Agencije za odgoj i obrazovanje i provodimo ga već 5 godina. Treninzi su besplatni za sve korisnike, a trenutno je aktivan u Makarskoj, Metkoviću, Sinju i Splitu.

Posjetite HandbALL IN stranicu

Život u pokretu

 

Najnovija aktivnost je poseban iskorak za naš tim, jer se radi o treninzima za najstariju populaciju. 4Kids u suradnji s Maticom umirovljenika Makarska i Gradom Makarska organizira besplatne treninge za makarske umirovljenike. Više od 60 korisnika uključilo se ovaj program u samom početku.